Ok

En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l'utilisation de cookies. Ces derniers assurent le bon fonctionnement de nos services. En savoir plus.

Festival pocket films 2010 au Forum des Images

pocketfilms.jpg

C'est cette année la 6ème édition du Festival Pocket Films basé sur la création à partir de téléphones mobiles (films, concerts, tournages). Ce festival se déroule au Forum des images jusqu'à demain soir; l'entrée est libre.

 A l'heure à laquelle cette nouvelle capacité donnée à chacun de filmer n'importe où, n'importe quand, et souvent n'importe comment soulève de nouvelles questions éthiques, il est intéressant de voir que ce nouvel outil filmique peut aussi devenir un moyen d'expression artistique, et même un nouveau mode d'écriture du cinéma.

 Le jury de cette 6ème édition est composé de Benoît Jacquot, Pierre Haski, Paul Otchakovsky-Laurens, Valérie Mréjen, Jérôme Delormas.

 Je vous recommande tout particulièrement la soirée de clôture demain à 18H30 suivie à 20H d'un remix géant du festival par Romuald Beugnon.

Je vous laisse découvrir le programme très riche sur le site officiel du Festival Pocket Films 2010.

Lien permanent Imprimer Pin it! 1 commentaire

Commentaires

  • Family G je ČESKÁ reklamní a obchodní společnost , je provozovatelem portálů www.familyg.cz, Poskytnutí inzerce prostřednictvím familyg v systému Family G info servis, bílou a černou elektroniku, splátkový prodej. Služby jsou poskytovány výhradně prostřednictvím obchodních partnerů, Z vlastní víme family g zkušenosti doporučit , a jsou tak zárukou absolutní kvality. Family G má stovky spokojených zákazníků po celé ČR. Společnost prostřednictvím svých obchodních zástupců nabízí inzerci v tištěném katalogu, Fgreality který je distribuován po celém území ČR. Další možností inzerce prostřednictvím FamilyG je databanka odkazů na webu www.familyg.cz. Sesterská společnost FG reality se zabývá zprostředkováním prodeje nemovitostí, Prodat nebo pronajmout nemovitost u FG-reality výkupem a následným prodejem, zaměřuje se i na pronájem soukromých a komerčních objektů. Samozřejmostí je i široké právní a finanční poradenství v oblasti realit. Dále poskytuje finanční půjčky - Family G poskytuje krátkodobé finanční půjčky na dobu do 12 měsíců s ručením nebo nově i bez ručení do 50 tisíc Kč Internet - pro partnery nabízíme možnost propagace na internetu zdarma v našem katalogu na webu www.familyg.cz Nábytek Jak postupovat ve Familyg poradte katalogu - všem našim partnerům nabízíme slevu u firmy ELBEN 10% na kancelářský nábytek a 20% na kuchyňské linky. Stavební materiál - prostřednictvím Family G mohou naši partneři získat slevu 5-15% z běžných skladových cen a až 39% z ceníkových cen výrobců. Cestování - všem partnerům společnosti Family G jsou poskytovány slevy u cestovních kanceláří SUNNY DAYS, sro, ELECTRA TOURS, sro, a cestovní agentury Feeds Osobní automobily Familyg forum - slevu 2 - 6% pro partnery Family G je možné získat u značek Škoda, Citroën a Opel. FamilyG také zajišťuje leasing starších i nových vozidel s akontací již od 10%. Počítače, mobilní telefony - Family G poskytuje slevu 10-15% pro partnery z maloobchodních cen na počítače, mobilní telefony, faxy, kopírovací stroje, diáře nebo fotoaparáty. Dodatečný zboží - za velkoobchodní ceny je možné získat doplňkové zboží jako: tabák, nápoje, tel. karty nebo zapalovače familyg poradte .

Les commentaires sont fermés.